Transkranijinis smegenų kartografavimo įrenginys

3 333,00 EUR

Modelis: PDT1

Kiekis

 

 

 

 

 

Transkranijinis smegenų kartografavimo įrenginys
Smegenų fizinės terapijos šalmas
Gydomasis infraraudonųjų spindulių šviesos terapijos aparatas

810 nm transkranijinis RTMS EEG smegenų kartografavimo įrenginys
PBM smegenų fizioterapijos įranga

Šalmą naudokite Parkinsono ligai gydyti, galite laikytis toliau pateikto gydymo protokolo

Įvairių tipų smegenų ligoms teikiame skirtingą gydymo protokolą, kaip nurodyta, demencijai, Parkinsono ligai ir kitoms lėtinėms smegenų ligoms, klientai gali pamatyti gydymo rezultatus po dviejų ar trijų mėnesių; Staigios smegenų ligos, tokios kaip insultas ir smegenų infarktas, gali pagerėti per vieną ar du mėnesius. Konkretus gydymo statusas taip pat turi būti pagrįstas kliento sveikatos būkle

Smegenų PBM terapija
Fotobioreguliacija (PBM) apibūdina raudonos arba beveik infraraudonųjų spindulių šviesos naudojimą, siekiant stimuliuoti, gydyti, regeneruoti ir apsaugoti sužalotus, degraduojančius ar žūstančius audinius.
Smegenys yra viena iš svarbiausių organų sistemų gyvenime, o jų funkcija paprastai yra ta, dėl kurios žmonės nerimauja.
Smegenys kenčia nuo daugelio skirtingų ligų, kurias galima suskirstyti į tris dideles kategorijas: trauminiai įvykiai (insultas, trauminis smegenų sužalojimas ir visuotinė išemija), degeneracinės ligos (demencija, Alzheimerio liga ir Parkinsono liga) ir psichoziniai sutrikimai (depresija, nerimas, po. - trauminiai streso sutrikimai).
Yra įrodymų, kad visos šios iš pažiūros skirtingos sąlygos gali būti naudingai paveiktos šviečiant šviesai į galvą.
PBM gali būti netgi įmanoma naudoti normaliai sveikų žmonių pažinimo tobulinimui.
1. Raudona/NIR šviesa gali stimuliuoti mitochondrijų kvėpavimo grandinės IV kompleksą (citochromo c oksidazę) ir padidinti ATP sintezę.
2. Be to, dėl šviesos sugerties jonų kanalais išsiskiria Ca2+ ir suaktyvėja transkripcijos faktoriai bei genų ekspresija.
3. Smegenų PBM terapija sustiprina neuronų metabolinį pajėgumą ir stimuliuoja priešuždegiminius, antiapoptotinius ir antioksidacinius atsakus, taip pat neurogenezę ir sinaptogenezę.
4. Jo terapinis vaidmuo gydant tokius sutrikimus kaip demencija ir Parkinsono liga, taip pat gydant insultą, smegenų traumas ir depresiją sulaukė vis didesnio susidomėjimo.
Taikant transkranijinį PBM metodą, pateikti pakankamą dozę, kad būtų pasiekta optimali stimuliacija, yra sudėtinga, nes šviesos skverbtis į audinį susilpnėja. Siekiant įveikti šį apribojimą, buvo pasiūlyti alternatyvūs metodai, tokie kaip intrakranijiniai ir intranazaliniai šviesos tiekimo metodai.

Fotobiomoduliacijos pagrindiniai mechanizmai ląstelių ir molekuliniame lygmenyje 600–850 nm šviesą sugeria mitochondrijų elektronų perdavimo grandinė ir dėl to padidėja neuronų kvėpavimo pajėgumas. Beveik infraraudonųjų spindulių šviesa 900–1100 nm diapazone yra sugeriama struktūrizuotų vandens grupių, susidarančių šilumos / šviesos jonų kanaluose arba ant jų. Vandens klasterio vibracinės energijos padidėjimas sutrikdo baltymų struktūrą ir atveria kanalą, kuris galiausiai leidžia moduliuoti intracelulinį Ca2+ lygį. Neuroninių opsino fotoreceptorių (OPN2–5) sugeriant žalią šviesą, aktyvuojami trumpalaikiai receptorių potencialo kanalai, kurie sukelia neselektyvų Ca2+, Na+ ir Mg2+ pralaidumą. Kriptochromai (flavoproteinų mėlynos šviesos signalizacijos receptorių klasė) sugeria mėlyną šviesą ir, atrodo, suaktyvina perduodamus ląstelių signalus per dalį regos nervo į suprachiazminį smegenų branduolį, kuris yra svarbus reguliuojant cirkadinį laikrodį.

Fotobiomoduliacinės terapijos mechanizmas mitochondrijose
(A) Elektronų ir protonų srautas per mitochondrijų kvėpavimo grandinę. Fotobiomoduliacija stimuliuoja citochromo c
oksidazę, pagerina jos katalizinį aktyvumą ir padidina ATP sintezę. Visa tai padidina neuronų kvėpavimą ir medžiagų apykaitos pajėgumus. (B) Citochromo c oksidazės struktūra ir elektronai eina per jos subvienetus. Komplekse yra du variniai centrai ir dvi hemo protezų grupės. Fotobiomoduliacija gali atskirti azoto oksidą nuo dvibranduolinio centro (a3/CuB), leisdama deguoniui grįžti, palengvinti elektronų perdavimą ir padidinti protonų gradientą.

Smegenų audiniui būdingi funkciniai procesai, atsirandantys po smegenų fotobiomoduliacinės terapijos Ląstelių lygmeniu fotobiomoduliacija gali sumažinti apoptozę ir ekscitoksiškumą, padidinti antioksidantų, neurotrofinų kiekį ir stimuliuoti neuroprogenitorines ląsteles. Audinių lygmeniu fotobiomoduliacinė terapija gali padidinti kraujotaką ir angiogenezę, sumažinti uždegimą ir padėti neuronams užmegzti naujus ryšius.
BDNF, smegenų kilmės neurotrofinis faktorius;
GDNF, glijos kilmės neurotrofinis faktorius; NGF, nervų augimo faktorius;
SOD, superoksido dismutazė.

Detalės:
Kilmės vieta:  Kinija
Instrumentų klasifikacija: II klasė
Produkto pavadinimas: smegenų fotobiostimuliacijos aparatas
1 funkcija: gydyti išeminį insultą, trauminį smegenų pažeidimą,
2 funkcija: Alzheimerio liga, Parkinsono liga
LED kiekis: 256 vnt.
Bangos ilgis: 810 nm
1 galia: 60 mW vienam LED, bendra 15 W
2 galia: 24 mW/cm2
Spalva: balta

Pakavimas ir pristatymas
Parduodami vienetai: viena prekė
Vienos pakuotės dydis: 35X28X23 cm
Vieneto bruto svoris: 5.5 kg
Pakuotės tipas: 1 vnt. gydomasis infraraudonųjų spindulių šviesos terapijos aparatas

Raudonos arba artimos infraraudonosios šviesos naudojimas sužeistam, degeneruojančiam ar mirštančiam audiniui stimuliuoti, taisyti, regeneruoti ir apsaugoti yra žinomas kaip fotobiomoduliacija (PBM). Tinkamas smegenų, vienos iš svarbiausių žmogaus kūno organų sistemų, veikimas yra pagrindinis žmonijos nerimo šaltinis.

Trauminiai įvykiai (insultas, trauminis smegenų sužalojimas ir visuotinė išemija), degeneracinės ligos (demencija, Alzheimerio ir Parkinsono liga) ir psichinės problemos turi įtakos smegenims (depresija, nerimas, potrauminio streso sutrikimas). Yra keletas įrodymų, kad šviesa ant galvos gali padėti išspręsti visas šias akivaizdžiai nesusijusias problemas. PBM gali būti panaudotas tiems, kurių pažinimo gebėjimai normalūs.

Infraraudonųjų spindulių šviesa, kurios bangos ilgis 810 nm, gali prasiskverbti pro galvos odą ir kaukolę. Buvo įrodyta beveik infraraudonųjų spindulių transkranijinių šviesos diodų priešuždegiminė ir antioksidacinė nauda. Netinkamo baltymų susilankstymo ir nepageidaujamos gamybos galima išvengti naudojant šilumos šoko baltymus. Tai gali padėti atkurti neuronus ir atkurti sinapses.

Prekė
Produkto pavadinimas: Smegenų fizinės terapijos šalmas
1 funkcija: gydyti išeminį insultą, trauminį smegenų pažeidimą,
2 funkcija: Alzheimerio liga, Parkinsono liga
LED kiekis: 256 vnt.
Bangos ilgis: 810 nm
Išėjimo galia: 15 W
Švitinimo galia: 24 mW/cm2
Dažnis: 1-20000 Hz reguliuojamas
Procedūros trukmė: 0-30min reguliuojama
Įėjimo įtampa: 100-240V
Įvesties srovė: 800mA
Privalumas: pritaikytas šviesos diodas su objektyvu, visos galvos apšvitinimui, jutiklinio ekrano valdymas, reguliuojama galia / dažnis, daugybė klientų įrodymų

Eksperimentuokite mes
Vienas iš eksperimentų bendradarbiauja su Medicinos universiteto Komplementariosios ir integracinės lazerinės medicinos, anestezijos ir intensyviosios terapijos biomedicinos inžinerija. Parodė aiškų smegenų rSO2 atsaką, susijusį su mūsų PBM šalmo stimuliacija.

Vienas iš eksperimentų, bendradarbiaujant su Vokietijos sveikatos priežiūros lauko organizacija, parodė aiškų NADH mažinimo atsaką, o tai reiškia ATP padidėjimą, palyginti su mūsų PBM šalmo stimuliacija. 2019 m. gegužės mėn.

1). Kaip dažnai žmogus naudoja šalmą?
Sergant ilgalaikėmis lėtinėmis ligomis, pavyzdžiui, degeneracinėmis ligomis, rekomenduojamas gydymo kursas – 3-6 mėnesiai.
Esant trumpalaikiams simptomams, tokiems kaip smegenų sukrėtimas, migrena, depresija ir kt., rekomenduojamas gydymo kursas yra 1-3 mėnesiai.
Atsižvelgiant į paciento simptomų sunkumą, vartoti 4-6 kartus per savaitę, 1-2 kartus per dieną. Gydymo pradžioje rekomenduojama suteikti pacientui adaptacijos procesą. Kalbant apie galios intensyvumą ir laiką, galite pradėti nuo 25%, 12 minučių. Palaipsniui didinkite galios intensyvumą ir laiką. Po adaptacijos periodo galima naudoti 75-100% intensyvumą 24-30 minučių.

2). Kiek laiko nustatyti laikmatį?
Galite pasirinkti 6 minutes – 12 minučių – 18 minučių – 24 minutes – 30 minučių

3). Ar jūsų infraraudonųjų spindulių šviesos diodai yra šalia infraraudonųjų spindulių?
Mūsų modelis yra artimas infraraudoniesiems spinduliams su 810 nm.

4). Kodėl naudojate raudonos ir infraraudonųjų spindulių šviesos diodų derinį? Kodėl jie raudoni?
Terapijai naudojame 256 vnt. infraraudonųjų spindulių šviesą. Yra 4 vnt. raudoni šviesos diodai, rodantys, kad įrenginys veikia.
Kartais iš akių beveik nesimato artimųjų infraraudonųjų spindulių, todėl raudona šviesa skirta tik pamokymui, o ne terapinei funkcijai.

5). Ar pastebėjote, kad jūsų aparatas iš tikrųjų gali prasiskverbti į smegenis?
Taip, mes turime daug tyrimų, kad įrodytume šią teoriją, kad 810 nm šviesa gali prasiskverbti pro brianą.

6). Kaip giliai matėte, kaip jūsų aparatai prasiskverbtų per smegenis?
810 nm šviesa gali prasiskverbti į mūsų kaukolę ir veikia nervų ląsteles, o ląstelės mitochondrijose yra citochromo C oksidazė, kuri skatina ląstelių gyvybingumą.

7). Koks dažnis?
Išmanusis jutiklinis ekranas, reguliuojamas 1-20 000 Hz dažnis.

Sertifikatas: CE  (tyrimų protokolai, bandymų protokolai, kita mokslinė medžiaga, teikiama tik su preke)
Garantija: 1 - 2 metai
Naudotojo instrukcija US ir LT kalbomis
Pristatymo terminas ~ 10 - 12 d.d..