Ritininis kavitacijos kuno veido masažuoklis

8 880,00 EUR

Modelis: 9M.6s

Kiekis

 

 

 

 

 

Ritininis kavitacijos kuno veido masažuoklis

Naujausios technologijos ritininis pilvo masažuoklis, kavitacijos vidinis rutulinis volelis, užpakalį pakeliantis masažuoklis, celusferinis volelis, kūno masažo aparatas

Esminės detalės
Kilmės vieta: Kinija
Teikiamas aptarnavimas po pardavimo: palaikymas internetu, vaizdo techninis palaikymas
Savybės: svorio metimas, celiulito mažinimas, odos stangrinimas
Taikymas: Namų naudojimui, Komerciniam naudojimui
Funkcija: veido pakėlimas/kūno lieknėjimas
Didelės rankenos greitis: 450 prm
Mažos rankenos greitis: 410 prm
Darbinės galvos: 2 galvos
Technologija: ritininis masažas
Įtampa: 100-240V
Išėjimo galia: 135W

Komplektacija:
Pagrindinis aparatas - 1
Darbiniai antgaliai veidui- 4
Darbiniai antgaliai kūnui- 2
Rankenos - 2
 
Privalumai:
1). Atkuria jūsų kūno formą
Dėl mikrovibracijos oda atkuriama, koreguojami ir išlyginami trūkumai bei raukšlės.

2). Stangrina odą
Endosferos veikia ritininiu įtaisu, susidedančiu iš 55 hipoalerginių silikoninių rutuliukų, kurie generuoja žemo dažnio mechanines vibracijas ir stimuliuoja odos sluoksnį. Tai užtikrina, kad jūsų odos celiulitas labai sumažės ar net pašalintas.

3). Raumenų stiprinimas
Endosferos stangrina raumenis ir stangrina odos audinius. Ši procedūra natūraliai pakelia jūsų odą. Šis gydymas gerai skatina vietinį riebalų deginimą.

4). Analgezinis poveikis
Endosferos pagerina deguonies tiekimą ir pašalina skausmą

5). Pašalina drėgmę iš kūno
Endosferos pašalina toksinus ir skatina drėgmės pašalinimą iš jūsų kūno. Šis gydymas yra labai veiksmingas gydant edemą. Tai leidžia numesti svorio nesilaikant specialios dietos programos.

6). Atpalaiduojantis masažas, kaklo masažas, nugaros masažas ir kūno masažas
 Ši mašina su 3 rankenomis gali būti naudojama skirtingoms sritims.

Įvadas į endoceliulito mažinimo sferą:
Novatoriškas kompresinės mikrovibracijos metodas, naudojamas 5D ritinėlių terapijoje, yra naujausia viso kūno procedūra rinkoje, leidžianti nukreipti į tas kūno vietas, kurias norite patobulinti! Mūsų procedūros yra veiksmingos visam kūnui, nuo pečių iki pėdų, ir sprendžia viską nuo celiulito mažinimo iki raumenų tonizavimo. Klinikiniais stebėjimais, kuriuose dalyvavo 656 pacientai, „rollsculpt“ sumažino celiulitą 39%.

Viso kūno gydymas:
Mūsų nechirurginė rollsculpt Therapy technika kovoja su celiulito atsiradimu net tose kūno vietose, kur gali kauptis riebalų sankaupos ir kurias tradiciškai sunku pašalinti. Šis susikaupimas gali atsirasti ant rankų, nugaros, juosmens, pilvo, šlaunų ir sėdmenų. Mūsų procedūros gali pagerinti riebalų sankaupas šiose vietose, todėl jūsų kūnas tampa lygus ir tonizuotas.

Sumažina celiulitą:
Celiulitas pasireiškia 9 iš 10 žmonių – vyrų ir moterų. Celiulitas atsiranda dėl riebalų ląstelių hipertrofijos ir vandens susilaikymo. Tai lemia prastos kraujotakos buvimas. 5D Roller Therapy mažina celiulitą gerindama vietinę kraujotaką ir lygindama probleminių vietų audinius.

Vidinis rutulinis ritininis aparatas yra neinvazinis mechaninis kompresinis mikrovibracijos apdorojimas.

Principas yra tas, kad silikoninis rutulys sukasi išilgai ritinėlio 360°, kad sukurtų suspaudimo mikrovibraciją. Kai rutulys sukasi ir daro spaudimą odai, jis sukuria „pulsavimo suspaudimo“ efektą, vykdydamas nuolatinį stūmimo ir traukimo minkymo grįžtamąjį judesį, o audinys patirs tam tikrą spaudimą ir kėlimo veiksmą, nesuspaus ir nepažeis odos, audinys daromas spaudimas ištempti ląsteles, kad natūraliai ir giliai stimuliuotų ląstelių veiklą, kraujotaką ir deguonies tiekimą, riebalų sankaupos yra spaudžiamos ir tokiu būdu atsipalaiduoja, kad galutinai suirtų, sumažintų celiulitą ir pašalintų celiulitą.
Taip pat daro spaudimą giliosioms raumenų grupėms, kad jos visiškai suminkštėtų ir ištemptų, taip sumažinant raumenų sustingimą ir skausmą, pagreitinant medžiagų apykaitą, pašalinant sąstingį ir skysčių kaupimąsi, kondicionuojant audinius ir iš naujo stangrinant odos audinius, keičiant kūno formą. Jis taip pat gali stimuliuoti fibroblastus, padidinti kolageno ir elastino gamybą, padidinti kraujotaką ir padidinti deguonies kiekį.
Dėl to išlyginamos raukšlės, sumažėja paburkimas ir maišeliai paakiuose, oda atjauninama ir stangrėja. Kliniškai įrodyta, kad ši technologija padeda tonizuoti raumenis, formuoja kūną ir veidą, kad atjaunėtų, taip pat padeda pertvarkyti ir sugriežtinti krūtinę.

Gamintojo garantija 12 mėnesių
CE sertifikatas
Naudotojo instrukcija US ir LT kalbomis
Pristatymo terminas ~ 12 - 20 d.d..